İstanbul'da korkutan patlama: 1 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-07-2010 (21:56)   Son Mesaj: 11-11-2010 (15:40)    Cevap: 1    Gösterim: 921  

    11-07-2010

    İstanbul'da korkutan patlama: 1 ölü

    İstanbul'da korkutan patlama: 1 ölü


    Kadıköy Suadiye'de bir kafede meydana gelen tüp patlaması sonucu çıkan yangında, 1 kişi yanarak hayatını kaybetti. Bağdat Caddesi ise güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı..

    İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bağdat Caddesi üzerindeki Mado'da çıkan yangının, iş yerinde bulunan bir fırının fazla ısınmasından kaynaklandığını söyledi. Çapkın, olayda bir vatandaşın hayatını kaybettiğini, bir kişinin yaralandığını belirtti.

    Alınan bilgiye göre, Suadiye Bağdat Caddesi 412 numara üzerindeki bir kafede tüp patlaması sonucu yangın çıktı.

    İhbarı değerlendiren Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı.
    İtfaiye ve polis tarafından yapılan ilk incelemelere göre, patlamanın mutfak tüpünden kaynaklandığı ve yangında bir kişinin yanarak yaşamını yitirdiği bildirildi.

    Patlama sırasında kafede personel ile az sayıda müşteri olduğu, binada büyük çaplı maddi hasar oluştuğu belirtilirken, Bağdat Caddesi güvenlik sebebiyle trafiğe kapatıldı.

    Çıkan yangın itfaiye tarafından söndürülürken, yanan kişinin kimlik tespiti için çalışmalar sürüyor.
    Kadıköy Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi üzerindeki Mado'da saat 17.20 sıralarında meydana gelen patlama sonrasında, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın olay yerinde incelemelerde bulundu.

    Ardından basına açıklama yapan Çapkın, "Yangın iş yerinde bulunan bir fırının yüksek derecede ısınmasından dolayı çıktı. Olayda bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Bir kişi de yaralandı." dedi.




    İstanbul'da korkutan patlama: 1 ölü Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  11-11-2010, 15:40

    --->: İstanbul'da korkutan patlama: 1 ölü


    Ne kadar da ilkel bir durum: TÜP patlaması. Bağdat Caddesinde TÜP !!!
    Zaten tüp içeride bulundurması yasak,üstelik Mado nun mutfak işi yok ki! en fazla mikrodalga da 3 günlük börek ısıtırlar.
    Iyi ki Mado nun işleri çök düşmüştü son zamanlar (yine ilkellik sebebi ile), da - fazla insanlar ölmedi.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci