Tarayıcınızı coşturacak eklentiler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-07-2010 (19:43)   Son Mesaj: 11-07-2010 (19:43)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    11-07-2010

    Tarayıcınızı coşturacak eklentiler

    Tarayıcınızı coşturacak eklentiler
    Kullandığınız internet tarayıcısı için şu sıralar hangi eklentiler popüler merak ediyor musunuz? İşte tarayıcıları şahlandıran olmazsa olmaz eklentiler.

    Günümüzde en çok ilgi gören internet tarayıcıları Internet Explorer, Firefox, Chrome ve Safari. Hız konusu başta olmak üzere çeşitli kategorilerde birbirleriyle sıkı bir rekabet halinde olan bu yazılımlar, eklenti destekleriyle de büyük dikkat çekiyorlar. (En İyi 5 İnternet Tarayıcısı)

    Tarayıcınızı coşturacak eklentiler

    En İyi 10 Eklentiyi Görmek İçin Tıklayınız


    Tarayıcıların ek donanımı olan bu eklentiler interneti daha kolay, anlaşılabilir ve güvenli bir yapıya dönüştürüyor. Ancak saydığımız bu tarayıcılar için şu an yüzlerce eklenti mevcut. Peki internet kullanıcılarının bugünlerde en çok indirdiği ve kurulması gereken en önemli 10 eklenti hangileri? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu sorunun cevabını veren ilginç bir makale yayınladı.

    Web of Trust (WOT)

    Web of Trust ya da bilinen ismiyle WOT, güvenlik üzerine hazırlanmış bir eklenti. Amacı, gireceğiniz sitenin ne kadar güvenilir olduğunu bildirmek. Örneğin Google'da bir arama yaptınız ve çıkan sitelerin zararlı olup olmadığı konusunda çekinceleriniz var. Bu noktada devreye giren eklenti yeşil (güvenli), sarı (dikkatli olunmalı) ve kırmızı (ziyaret edilmesi tavsiye edilmiyor) halkalarla kullanıcıları bilgilendiriyor.


    Sitelerin oylamasını eklentiyi kullanan diğer kullanıcılar yapıyor. Özellikle internet alışverişleri için faydalı olan bu eklenti sayesinde, sahte siteler bir nebze olsun engellenebiliyor. Arama sonuçlarında çıkan halkanın üzerine geldiğinizde, site hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyorsunuz.


    Firefox - Chrome - Internet Explorer - Opera

    :: Siz hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Okurlarımıza hangi eklentileri tavsiye edersiniz?

    SDN - ShiftDelete.Net





    Tarayıcınızı coşturacak eklentiler Yorumları