MHP Uşak İl Başkanı için istifa talebi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-07-2010 (16:38)   Son Mesaj: 11-07-2010 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 434  

    11-07-2010

    MHP Uşak İl Başkanı için istifa talebi

    MHP Uşak İl Başkanı için istifa talebi


    MHP Uşak İl Başkanı Metin Deniz Savaş, Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın, MHP'den ve belediye başkanlığından istifa etmediği taktirde, partiden ihraç edileceğini söyledi.

    Savaş, düzenlediği basın toplantısında, Uşak Belediye başkanı Ali Erdoğan'dan siyasi desteklerini çektiklerini, dün gece de istifasını istediklerini anlattı.
    Ali Erdoğan'ın istifasını beklediklerini kaydeden Savaş, ''Bundan böyle Sayın Ali Erdoğan'ın icraatlarının arkasında olmayacağız. İstifa etmezse partiden ihraç edilecek. Etik olan istifa etmesi. Arkasında siyasi destek bulunmayan bir belediye başkanını görevde olması doğru değil'' dedi.

    Savaş, belediye başkanı Ali Erdoğan'ın istifasının istenmesi yönündeki kararın, uzun değerlendirmeler sonucu genel merkez tarafından verildiğini belirterek şöyle konuştu:

    ''MHP ve Uşak için bir ilk. MHP temel doğruları ve hedefleri doğrultusunda asla taviz vermeden halkın yanında siyaset anlayışını sürdürecektir. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Öneli bir karardır. Başkana yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yaşamında başarılar diliyoruz. Başkan seçim öncesi verdiği vaatlerin hiçbirini gerçekleştirmedi. Halka kapısını kapattı. Alt katta makam odası yaptı ama orada oturmadı. Bizim halkımıza verdiğimiz sözleri yapmak yerine başka şeylerle uğraştı.''

    Partiden istifası istenen Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan henüz bir açıklamada bulunmazken, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Gür AA muhabirine, şu ana kadar Erdoğan'a resmi bir tebligatın yapılmadığını, partinin bazı genel başkan yardımcıları ile görüştüklerini, gelişmeleri doğrulatamadıklarını söyledi.




    MHP Uşak İl Başkanı için istifa talebi Yorumları