Yalçın Topçu'dan, seçim ittifakı mesajı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-07-2010 (13:37)   Son Mesaj: 11-07-2010 (13:37)    Cevap: 0    Gösterim: 586  

    11-07-2010

    Yalçın Topçu'dan, seçim ittifakı mesajı

    Yalçın Topçu'dan, seçim ittifakı mesajı


    BBP Genel Başkanı Topçu, seçim ittifakı ile ilgili, ''Bölücüler hariç kim kapımı çalarsa, 'Gel millet bizden bunu istiyor' der anlatırım, kim de bana derse ki 'Dört aydır sen bir şeyler söylüyorsun gel de bir anlat', koşar gider anlatırım'' dedi.

    BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, 2011 genel seçimleri öncesi partisinin izleyeceği yol haritasını belirlemek üzere MKYK, Disiplin Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ile kadın kolları ve il başkanlarını parti genel merkezinde topladı.
    Toplantının açılışında konuşan Topçu, ''bölücü, ekonomik ve ahlaki terörün sürdüğünü belirterek, 18 yıllık temiz elleri ile vatandaşlardan oy istediklerini'' belirtti.

    Partisinin ''herhangi bir derin gücün suflesine değil milletin sesine baktığını'' vurgulayan Topçu, ''Mührü ele alalım gül hilale vuralım'' diye konuştu. Topçu, partisinin ''yerli, milli, sivil ve Anadolu insanının sesi'' olduğunu belirterek, her evden en az bir oy talep ettiklerini söyledi. Topçu, BBP çatısı altında milli ve demokrat bir yapı oluşturmak için herkese davette bulundu.

    Pakistan'da selden zarar görenler için yardım kampanyası başlattıklarını ve orada Muhsin Yazıcıoğlu Köyü oluşturacaklarını belirten Topçu, 65 metrekare büyüklüğünde ve tanesi 5 bin 500 dolara mal olan 24 ev yaptırıldığını, kendisinin de katılacağı bir törenle Kurban Bayramı'nda tapuların sahiplerine verileceğini belirtti. Topçu, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'ye de yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''ekonominin iyiye gittiğini ve kasanın dolu olduğunu'' söylediğini ifade eden Topçu, ''durum gerçekten böyleyse'' Başbakan Erdoğan'dan vatandaşlara 500 liralık kurban yardımı yapmasını istedi.

    -''TERTEMİZ ELLERİM HERKESE AÇIK''-

    Yalçın Topçu, konuşmasının ardından, bir basın mensubunun, ''MHP'den size herhangi bir çağrı geldi mi ve Saadet Partisi ile seçim ittifakı konusunda gelişme var mı'' şeklindeki soruyu yanıtlarken, ''Bölücüler hariç kim kapımı çalarsa, 'Gel millet bizden bunu istiyor' der anlatırım, kim de bana derse ki 'Dört aydır sen bir şeyler söylüyorsun gel de bir anlat', koşar gider anlatırım. Söylediğim bu çerçevede; tertemiz ellerim herkese açık'' yanıtını verdi.

    Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''TBMM'de temsil edilen partiler milletten iki görev alırlar; bir yasa yapmak için, iki denetim yapmak için. Bunun için de milletten oy alırlar, hem de hazineden pay alırlar. Geçtiğimiz günlerde bu üç partinin kasasına giren miktar 330 trilyon.

    BBP olarak benim istediğim, ülkemizin terör meselesi var. Bölücü terör sadece Hakkari'de etkin değil, bölücü terör Ankara Ulus'ta da etkin, İstanbul Halkalı'da, Taksim'de de etkin. Bölücü terör, silahı devletin ve milletin sinesine dayamış, Kandil orada söylemiş, İmralı burada susmuyor, onun sözcüleri TBMM'de millete racon kesiyor, iktidar her şeyi güllük güneşlik gösteriyor.

    Öbür taraftan füze kalkanları bu memlekete yerleştirilmeye çalışılırken 'milliyetçiyim' ve 'ulusalcıyım' diyenlerin, 'devletin kurucusuyum' diyenlerin ağzı dahi açılmıyor. İktidar kendi keyfinde, yan ve yandaşı koruma kollama davasında, muhalefet ise iç karışılıklar peşinde.

    Ben burada BBP Genel Başkanı olarak dilerim ve isterim ki, muhalefet görevi gören partilerimiz, iç meselelerin halletsinler, denetim ve yasama görevi yapabilecek konuma ve duruma gelsinler. Cumhuriyet Halk Partimiz de Milliyetçi Hareket Partimiz de içindeki meseleleri halledip, milletten aldıkları 330 küsur trilyonu ve milletten aldıkları oyun hakkını verir duruma gelsinler.''




    Yalçın Topçu'dan, seçim ittifakı mesajı Yorumları