DHKP-C üyesi 9 kişi adliyeye sevk edildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-06-2010 (17:06)   Son Mesaj: 11-06-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    11-06-2010

    DHKP-C üyesi 9 kişi adliyeye sevk edildi

    DHKP-C üyesi 9 kişi adliyeye sevk edildi


    Kocaeli ve İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 9'u adliyeye sevk edildi.

    Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbarat çalışmalarının ardından terör örgütü DHKP-C'nin gençlik yapılanmasına yönelik İstanbul ve Kocaeli'de düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişiden 9'u serbest bırakılırken, Meliha A, Elif Sultan K, Esma Y, Tayfun T, Güven U, Hakan Y, Zahide D, Mihraç B ve Erzat Ç. adliyeye sevk edildiler.
    Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen zanlılar, Çevik Kuvvet otobüslerinden indirilişleri sırasında slogan attılar.

    4 Kasım'da, İzmit, Derince ve Dilovası'nda çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 17 kişi, İstanbul'da bir kişi gözaltına alınmıştı. Terör örgütüne eleman kazandırmak amacıyla propaganda yaptıkları iddia edilen zanlıların evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman, afiş, pankart ele geçirilmiş, çok sayıda CD ve DVD ile 13 bilgisayara da el konulmuştu.




    DHKP-C üyesi 9 kişi adliyeye sevk edildi Yorumları