LÖSEV'in 'kurbansız kurban' çağrısı ters tepti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-06-2010 (03:57)   Son Mesaj: 11-06-2010 (03:57)    Cevap: 0    Gösterim: 542  

    11-06-2010

    LÖSEV'in 'kurbansız kurban' çağrısı ters tepti

    LÖSEV'in 'kurbansız kurban' çağrısı ters tepti


    Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İzmir Şubesi'nin, şehrin muhtelif yerlerine astığı 'kurbansız bayram bağışı' yapmaya çağıran afişler tepkiler üzerine toplatıldı.

    Afişlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin logosunun kullanılması ve vakıf yöneticilerinin de belediyenin izniyle astıklarını söylemesi üzerine harekete geçen yetkililer, bütün afişleri toplattı. Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi, 'kurban' ya da 'bayram bağışı' adı altında herhangi bir organizasyonun içinde bulunmadıklarını bildirdi.
    LÖSEV'in, afiş ve pankartları Büyükşehir Belediyesi'nin bilgisi dışında hazırladığı belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Sayın Aziz Kocaoğlu yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar hiçbir kişi, kurum ya da kuruluştan 'tek bir kuruş' bağış almadığı gibi böylesine hassas bir konuda herhangi bir yönlendirmede de asla bulunmamıştır. Bir vakıf tarafından 'bağış ya da yardım' adı altında yürütülen faaliyetlerle belediyemizin uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu afiş ve pankartlar, zabıta ekiplerimiz tarafından toplatılmaktadır."

    ZAMAN





    LÖSEV'in 'kurbansız kurban' çağrısı ters tepti Yorumları