Arda tek kişilik araca hayran kaldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-05-2010 (21:41)   Son Mesaj: 11-05-2010 (21:41)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

    11-05-2010

    Arda tek kişilik araca hayran kaldı

    Arda tek kişilik araca hayran kaldı
    Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan, Autoshow'daki Toyota standında geleceğin kişisel taşıma aracı olarak tasarlanan tek kişilik i-REAL'e binerek tur attı. Arda, diğer Toyota modellerine de büyük ilgi gösterdi.

    2010 İstanbul Autoshow'da Toyota standını ziyaret eden Galatasaray ve Milli Futbol Takımını'nın yıldız oyuncusu Arda Turan, özel bir alanda bulunan ve geleceğin kişisel taşıma aracı olarak tasarlanan tek kişilik Toyota i-REAL'i kullandı. Toyota mühendisleri tarafından "Geleceğin Kişisel Taşıma Aracı" olarak tasarlanan ve dünyada şu anda yanlızca 5 adet bulunan tek kişilik i-Real ile özel alanda turlar atan Arda Turan'ı Autoshow ziyaretçileri ilgiyle izledi.
    Tek kişilik Toyota i-REAL'i çok beğendiğini ifade eden Arda, yetkililerden aracın ne zaman seri üretimi geçeceği konusunda da bilgi aldı. Daha sonra Toyota standındaki diğer otomobilleri de inceleyen Arda Turan, özellikle hibrid teknolojisiyle üretilen Toyota modellerine büyük ilgi gösterdi.




    Arda tek kişilik araca hayran kaldı Yorumları