Fuhuş operasyonunda 5 kardeş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-05-2010 (15:08)   Son Mesaj: 11-05-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    11-05-2010

    Fuhuş operasyonunda 5 kardeş

    Fuhuş operasyonunda 5 kardeş


    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 12'si kadın 22 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılardan beşinin kardeş oldukları öğrenildi.

    Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince Gebze'deki çok sayıda adrese düzenlenen operasyonda fuhuş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3'ü yabancı uyruklu 12 kadın ile fuhşa aracılık ettikleri öne sürülen 10 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı.
    Fuhuş çetesinin elebaşı olduğu öne sürülen Azeri asıllı Türk vatandaşı Benövşe B. ile Hidayet A, Ebru H, Gülay K, Dilbar Ç, Aynura A, Sevda M, Sakina M, Elimnaz İ, Reyhan İ, Mehriban G ve Ruhiyya K. ''fuhuş yapmak'', Murat K, Erdal K, Ömer A, Turan Ahmet B, Bülent Z, Recep K. ile Azeri uyruklu Vüsal H, Umudi İ, Teymur İ. ve Sehabet İ. ise ''fuhuşa aracılık ve yer temin etmek'' suçlarından adliyeye sevk edildi.

    Bu arada, zanlılardan Aynura A, Sevda M. ve Sakina M'nin Azeri uyruklu, Elimnaz İ, Reyhan İ, Mehriban G. ve Ruhiyya K'nın ise Azeri asıllı Türk vatandaşı oldukları öğrenildi.

    Zanlılardan Elimnaz İ, Reyhan İ, Umudi İ, Teymur İ. ve Sehabet İ'nin de kardeş oldukları öğrenildi.




    Fuhuş operasyonunda 5 kardeş Yorumları