Hangi internet tarayıcı sizin için uygun   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-05-2010 (10:39)   Son Mesaj: 11-05-2010 (10:39)    Cevap: 0    Gösterim: 669  

    11-05-2010

    Hangi internet tarayıcı sizin için uygun

    Hangi internet tarayıcı sizin için uygun
    Her bilgisayar kullanıcısının sürekli kullandığı internet tarayıcısı programlardan aslında hangisi size daha uygun. İşte cevabı...


    Sanal dünyanın nimetlerinden faydalanmak için ilk önce, doğru tarayıcıyı seçmeniz gerekiyor. Onlarca tarayıcı arasında en popüler olanlara göz attığımız zaman bu sayının 5 tane de kaldığını görüyoruz.


    Hangi internet tarayıcı sizin için uygun

    Bu 5 Tarayıcının Farklarını Ve Hangisinin Size Daha Uygun Olduğunu Görmek İçin Tıklayınız

    Sizin İçin En Faydalı Tarayıcı Hangisi?

    Tarayıcı (browser) sizin sanal dünyaya geçiş kapınız olduğu için, hız, güvenlik ve yetenekler konusunda dikkatli seçimler yapmanız gerekiyor.

    Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Internet Explorer, Chrome, Firefox ve Opera'yı sizin için sıraladık ve onların en önemli özelliklerini bir araya getirdi.


    Hangi internet tarayıcı sizin için uygun

    İnternet severlerin sık tercihi ettiği bir başka tarayıcı ise Firefox. Açık kaynak kodunun avantajlarını sonuna kadar kullanan programın gizli silahı ise eklentiler. Eklentiler olmadan basit ve güvenli bir kullanım sunuyor olsa da ücretsiz olarak hazırlanmış yüzlerce Firefox uygulaması sayesinde tarayıcının sundukları sınırsız gibi. Ancak Firefox'u çok fazla eklentiyle kullanırsanız tarayıcı ciddi anlamda yavaşlama sorunu yaşayabiliyor. Son çıkan yamaların çoğunun yenilik getirmek yerine programın açıklarını kapatması kullanıcıların olumsuz tepkilerini çekti. Çünkü bir zamanlar en güvenilir tarayıcı olan Firefox'da sık sık güvenlik açıkları görülmeye başladı.



    ::Sizin favori tarayıcı listeniz hangisi? Sizce bir tarayıcıda bulunması gereken en büyük özellikler nelerdir? Bu liste önümüzdeki aylarda nasıl değişecek?



    SDN - ShiftDelete.Net








    Hangi internet tarayıcı sizin için uygun Yorumları