Kayıp engelli kişinin cesedi bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-04-2010 (15:08)   Son Mesaj: 11-04-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    11-04-2010

    Kayıp engelli kişinin cesedi bulundu

    Kayıp engelli kişinin cesedi bulundu


    Konya'nın Halkapınar ilçesinde 5 gündür kayıp olan zihinsel ve fiziksel engelli kişinin cesedi, kaya oyuğunda bulundu. Engelli kişinin soğuktan donarak öldüğü tahmin ediliyor.

    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kayasaray köyü Kocaoluk mevkisinde koyunlarını otlatan çoban, hayvanların ürkerek kaçtığı çalılıkların arasına baktığında erkek cesedi gördü.
    Çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen Halkapınar ve Ereğli jandarma komutanlıkları ekipleri, cesedin 5 gündür kayıp olan fiziksel ve zihinsel engelli Sadi Malatyalı'ya (36) ait olduğunu tespit etti.

    Cesedin Ereğli Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldığı, soğuktan donarak öldüğü tahmin edilen Malatyalı'nın kesin ölüm nedeninin otopside belirleneceği bildirildi.

    Halkapınar'ın Çakıllar köyünde yaşayan zihinsel ve fiziksel engelli Sadi Malatyalı'dan haber alınamaması üzerine, jandarma komutanlığı ekipleri ile çevre köylerden vatandaşlar arama çalışması başlatmıştı.




    Kayıp engelli kişinin cesedi bulundu Yorumları