Ekran kartınızın sürücüsünü nasıl güncellersiniz?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-04-2010 (14:41)   Son Mesaj: 11-04-2010 (14:41)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    11-04-2010

    Ekran kartınızın sürücüsünü nasıl güncellersiniz?

    Ekran kartınızın sürücüsünü nasıl güncellersiniz?
    Kimi zaman oyuncuların kurtarıcısı, kimi zaman ise baş belası olan ekran kartı sürücüleri hangi durumlarda güncellenmelidir? Yoksa her sürücüyü indirmemeli miyiz?


    Dünyanın en önde gelen ekran kartı üreticilerinden NVIDIA ve ATI (AMD) arasındaki rekabet, günbegün artıyor. Yeni modelleriyle hem performans konusunda rakibini alt etmek isteyen firmalar, hem de yeni nesil teknolojilere uyum konusunda birbiriyle yarışıyor.


    Ekran kartınızın sürücüsünü nasıl güncellersiniz?

    Oyunseverler İçin Özel Rehbere Girmek İçin Tıklayınız

    İşin donanım tarafı bir hayli hareketli! Bir de bu işin yazılım kısmı var. Üreticiler, her ay yayınladıkları sürücülerle, geliştirdikleri ekran kartlarını güncelliyor ve adeta onların ömrünü uzatıyor. Zira kartınızı satın aldığınızda, kutunun içinden çıkan sürücü, belki de 1 yıl önce o kart kutulandığında oraya konmuş olabilir.

    Eğer gerçekten 1 yıl önce üretildiyse ve her ay yeni driver yayınlandığı düşünülürse bu, 12 sürücü geriden geliyorsunuz demektir. Peki bu durumda ne yapmak gerek? Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, ilginç bir araştırma konusu hazırlayarak oyunseverlere rehber oldu.

    Oyuncular İçin Ekran Kartı Güncelleme Rehberi

    :: Yeni Ekran Kartı Alındığında Ne Yapılmalı?
    ::
    Ne Zaman Güncellemek Gerekir?
    :: Nelere Dikkat Etmeliyiz?
    :: Hotfix'leri Takip Etmek Ne Kazandırır?


    :: Sürücü güncellemeyle ilgili sizin tavsiyeleriniz neler?


    SDN - ShiftDelete.Net







    Ekran kartınızın sürücüsünü nasıl güncellersiniz? Yorumları