DSP'den ulusalcılara birlik çağrısı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-04-2010 (14:36)   Son Mesaj: 11-04-2010 (14:36)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    11-04-2010

    DSP'den ulusalcılara birlik çağrısı

    DSP'den ulusalcılara birlik çağrısı


    DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, önümüzdeki seçimlerde DSP'nin önderliğinde bütün ulusalcı, ülkeyi bölünmekten kurtaracak güçlerin bir arada olmasını istediklerini söyledi.

    Erçelebi, AA muhabirinin CHP'de yaşanan tartışmalara yönelik sorusu üzerine, CHP'deki gelişmeleri partinin iç işleri olarak gördüklerini belirterek, ''Kendileri tüzüklerine göre, kanunlara göre bir çalışma yapıyorlar'' değerlendirmesinde bulundu.
    Önümüzdeki seçimlerde DSP'nin önderliğinde bütün ulusalcı, ülkeyi bölünmekten kurtaracak güçlerin bir arada olmasını istediklerini kaydeden Erçelebi, ''Çabamız bununla ilgili. Ama şu anda tabii CHP kendi içindeki hukuki sorunları, demokratik yolları tüketmeden bir şey söylememiz mümkün olmaz. Biz Cumhuriyetten yana, bu ülkenin ekonomisinin daha iyi yönetilmesinden yana bütün siyasi ve toplumsal kurumlarıyla beraber olmak istiyoruz'' dedi.

    Önümüzdeki birkaç gün içinde sis perdesinin aralanacağını ifade eden Erçelebi, ''Bugün ortalıkta bir sis perdesi var. Bunun aralanması için birkaç güne ihtiyaç var. Bakacağız tabii sonuçta ülkemiz için yapılıyor. Ana muhalefet partisi iktidar partisi kadar önemli'' diye konuştu.




    DSP'den ulusalcılara birlik çağrısı Yorumları