Sav, il başkanlarını toplantıya çağırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-04-2010 (14:38)   Son Mesaj: 11-04-2010 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 442  

    11-04-2010

    Sav, il başkanlarını toplantıya çağırdı

    Sav, il başkanlarını toplantıya çağırdı


    CHP'de dün Önder Sav'ın da katıldığı Parti Meclisi'nde, olağanüstü tüzük kurultayı yapılması için imza veren bazı üyeler imzalarını geri çekti. Gerekçe, Kılıçdaroğlu'nu yıpratmamak. Sav, partinin il başkanlarını topluyor.

    CHP'de dün Önder Sav'ın da katıldığı Parti Meclisi'nde (PM), olağanüstü tüzük kurultayı yapılması için imza veren bazı üyeler imzalarını geri çekti. Önder Sav, cumartesi günü partinin il başkanlarını topluyor.
    TOPLANTIDA, OLAĞANÜSTÜ TÜZÜK KURULTAYI YAPILMASI İÇİN İMZA VEREN BAZI ÜYELERİN İMZALARINI ÇEKTİĞİ ÖĞRENİLDİ

    Alınan bilgiye göre, CHP Sivas Milletvekili ve PM üyesi Malik Ecder Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, ''PM'de toplanan imzaların amacını aştığını ve bu durumun hem partisi hem de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu yıpratacağına inandığı için'' imzasını geri çektiğini bildirdi.

    CHP İSTANBUL İL SEKRETERİ KERİMOĞLU, 24 İLÇE BAŞKANIYLA BİRLİKTE KILIÇDAROĞLU VE PARTİNİN YENİ YÖNETİMİNİ DESTEKLEDİKLERİNİ AÇIKLADI

    CHP İstanbul İl Sekreteri Bülent Kerimoğlu, 24 ilçe başkanıyla birlikte Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve yeni yönetimini desteklediklerini açıkladı.

    Kerimoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu ilçe başkanlarının, il kadın kolları başkanı ve yönetiminin, il gençlik kolları başkanı ve yönetiminin yanı sıra İstanbul il yönetiminde bulunan 13 kişinin Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini bildirdi.

    Türkiye'nin içinde bulunduğu zor koşullarda, CHP'nin bir kez daha tarihi görevini yerine getirmesini beklediklerini ifade eden Kerimoğlu, ''Bu anlamda halkımıza ve örgütümüze, yürekten inandığımız Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na, yeni yönetimine olan tam desteğimizi bir kez daha kararlı şekilde ifade ediyoruz'' dedi.




    Sav, il başkanlarını toplantıya çağırdı Yorumları