TPAO 3 müfettiş yardımcısı alacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-04-2010 (14:22)   Son Mesaj: 11-04-2010 (14:22)    Cevap: 0    Gösterim: 634  

    11-04-2010

    TPAO 3 müfettiş yardımcısı alacak

    TPAO 3 müfettiş yardımcısı alacak


    Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, 3 müfettiş yardımcısı alacak.

    Merkez (Ankara) teşkilatında, daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere 3 müfettiş yardımcısı alınacak.
    Adaylarda üniversitelerin en az 4 yıllık yüksek öğrenim (lisans) diploması veren hukuk, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, iktisat, işletme, ekonomi, maliye, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler bölümlerinden birinden mezun olmaları şartı aranacak.

    Ayrıca iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak (KPSS'de yabancı dil bölümünden sorulan soruların en az yüzde 70'ni doğru cevaplamak veya KPDS'den en az 70 puan almış veya TOEFL Paper Based testinden en az 523, İnternet Based testinden de en az 70 puan almış olmakta, adaylarda aranacak şartlar arasında yer almakta.

    2009 ve 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılan, lisans mezunları için KPSSP3 puanı 60 ve üzerinde olan adaylar başvurabilecekler.

    Adaylar 2 Kasım 2010 tarihinden itibaren 10 gün içinde herhangi bir İŞKUR il/şube Müdürlüğüne şahsen başvuracakları gibi internet www.iskur.gov.tr üzerinden de başvuru yapabilecekler.

    Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden ''öncelikli'' durumlar nedeniyle başvuru yapacak olan adaylar, durumlarına ilişkin açıklayıcı belge asılları ile birlikte Türkiye İş Kurumu il veya Şube Müdürlüklerine müracaat edecekler.

    Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden öncelikli durumları talep şartlarına uyanlar öncelik belgesi tarihine göre, KPSS'ye katılanlar ise açık iş sayısının 5 katını geçmeyecek sayıda olmak üzere puan durumuna göre iki ayrı liste halinde Türkiye İş Kurumu tarafından Türkiye Petrolleri A.O'na gönderilecek.

    Sınav tarihi ve yeri, Türkiye Petrolleri A.O. Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından adaylara bildirilecek.




    TPAO 3 müfettiş yardımcısı alacak Yorumları