Bakan Yılmaz: Bu CHP'lileri ilgilendirir   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-04-2010 (13:37)   Son Mesaj: 11-04-2010 (13:37)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

    11-04-2010

    Bakan Yılmaz: Bu CHP'lileri ilgilendirir

    Bakan Yılmaz: Bu CHP'lileri ilgilendirir


    Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, CHP'deki son gelişmelere ilişkin, ''Bu, CHP'lileri ilgilendiren bir husus. Biz AK Parti olarak çok fazla yorum yapmak durumunda değiliz'' dedi.

    AK Parti Bursa İl Başkanlığı ziyaretinin ardından gazetecilerin CHP'de yaşananlarla ilgili sorularını yanıtlayan Yılmaz, son günlerde bakanlığının işlerinden dolayı yoğun olduğunu, bu nedenle gelişmeleri çok fazla takip etme imkanı bulamadığını söyledi.
    Yaşananları basından öğrendiğini dile getiren Yılmaz, ''Bu, CHP'lileri ilgilendiren bir husus. Biz AK Parti olarak çok fazla yorum yapmak durumunda değiliz. Biz kendimize bakarız'' diye konuştu.

    Partilerinde birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, ''Huzur çok önemli. Ülke için olduğu kadar partiler için de bu böyle. Birlik beraberlik ve huzur olduğu zaman çok daha iyi neticeler alabiliyorsunuz, başarılı olabiliyorsunuz. Bunun olmadığı yerlerde tabii ki sıkıntılar oluyor, ülkeler için de olduğu gibi kurumlar için de bu böyle'' dedi.

    Yılmaz, ''Bu durum Türk siyasi hayatına olumlu ya da olumsuz etki yapar mı?'' sorusuna, ''Dediğim gibi bunu CHP'lilere sormak lazım, halkımıza sormak lazım. Biz kendi işimize bakıyoruz'' yanıtını verdi.

    Bakan Yılmaz, ''Bu yaşananlar sizi nasıl etkiler?'' yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı:

    ''Biz kendi işimize bakıyoruz. Bizi etkilemez, eskiden nasılsak şimdi de öyleyiz, böyle devam ederiz. Şuna inanıyoruz parti olarak; bir taraftan birlik beraberlik, güçlü bir liderlik olmalı partide, diğer taraftan da parti içinde tabii ki tartışma görüş alışverişi, istişare olmalı. Biz AK Parti olarak ikisinde de güçlüyüz. Artılarımız çok güçlü, böyle de devam edecek inşallah.''

    BEBKA HİZMET BİNASI AÇILIŞI

    Bakan Yılmaz, daha sonra Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) hizmet binasının açılışına katıldı.

    BEBKA'nın burada çok kısa sürede sürede kurumsallaşan bir ajans olduğunu ifade eden Yılmaz, ajansın Bursa merkezli kurulduğunu ancak Eskişehir ve Bilecik'te temsilciler aracılığıyla çalışmalarını yürüteceğini söyledi.

    Cevdet Yılmaz, açılışın ardından BEBKA yetkilileriyle toplantı yaptı.




    Bakan Yılmaz: Bu CHP'lileri ilgilendirir Yorumları