Kılıçdaroğlu:Bütün kırgınlıkları unutalım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-04-2010 (11:38)   Son Mesaj: 11-04-2010 (11:38)    Cevap: 0    Gösterim: 447  

    11-04-2010

    Kılıçdaroğlu:Bütün kırgınlıkları unutalım

    Kılıçdaroğlu:Bütün kırgınlıkları unutalım


    Kılıçdaroğlu'ndan partiyi çalkalayan düelloyu sonlandırma girişimi. CHP lideri
    ''Geleceğe umutla bakan, kendi içinde barışık bir anlayışla yola çıkıyoruz'' dedi ve şu anda yapılan MYK öncesi uzlaşma çağrısı yaptı.


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Geleceğe umutla bakan, kendi içinde barışık, sevgiyi parti yönetimine hakim kılan bir anlayışla yola çıkıyoruz'' dedi.
    Kılıçdaroğlu, evinin çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin partisinde yaşanan tartışmalara yönelik sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, bütün kırgınlıkların, küskünlüklerin unutulmasını istedi.

    Türkiye'nin umuda ve güzel bir yönetime ihtiyacı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, ''Karamsar bir demokrasi yaşıyoruz. Bu karamsarlığı mutlaka gidermemiz gerekiyor. CHP halkın umudu olmak durumunda. Bu nedenle geleceğe umutla bakan, kendi içinde barışık, sevgiyi parti yönetimine hakim kılan bir anlayışla yola çıkıyoruz'' dedi.

    Kılıçdaroğlu, bugün Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı olduğunu orada gerekli konuların konuşulacağını da kaydetti. Kılıçdaroğlu daha sonra parti Genel Merkezine gitti.

    CHP lideri, parti otoparkından Genel Merkeze giriş yaptı. Bu arada parti Genel Merkezi önünde toplanan yaklaşık yüz kişilik partili grup, ''Halkçı Kemal'', ''Türkiye seninle gurur duyuyor'', ''Türkiye'nin umudu Kılıçdaroğlu'' sloganları attı.

    Kılıçdaroğlu, saat 11.00'de başlayacağı bildirilen MYK'ya başkanlık edecek.




    Kılıçdaroğlu:Bütün kırgınlıkları unutalım Yorumları