Kaçak LPG istasyonları yıkılmaya başlandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-04-2010 (08:57)   Son Mesaj: 11-04-2010 (08:57)    Cevap: 0    Gösterim: 428  

    11-04-2010

    Kaçak LPG istasyonları yıkılmaya başlandı

    Kaçak LPG istasyonları yıkılmaya başlandı


    Kaçak olduğu belirlenen ve hukuki süreçleri tamamlanan LPG istasyonları, büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı. Yıkım sırasını bekleyen 12 istasyon var.

    HABERİN FOTO GALERİSİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kaçak yapılaştığı tespit edilen LPG istasyonlarını yıkmaya başladı.

    Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından önceki gün Turgut Özal Bulvarı'nda ruhsatsız çalışan 2 adet LPG istasyonu ile Türközü Ayhan Babadağ Caddesi'nde bulunan bir adet LPG istasyonu yıkıldı.

    Kentsel yaşam merkezlerinde usulsüz yapılaşan ve ruhsatsız olarak çalışan LPG istasyonlarının yıkılması için Belediye Encümen Kararı gereğince yıkım çalışmasına başladıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan, kaçak olarak çalışan LPG istasyonlarında pompa ve tankların sökülüp, kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

    Kaçak olduğu tespit edilen ve hukuki süreçleri tamamlanan 12 LPG istasyonundan 3 tanesinin yıkıldığını belirten Mehmet Ercan, diğer LPG istasyonlarının da yıkılacağını bildirdi.

    Başkentte kaçak olarak çalışan ve güvenliği tehlikeye sokan LPG istasyonlarının faaliyetten men edilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Mehmet Ercan, "Kaçak istasyonların yıkılması için yapılan tebligatlara rağmen işletme sahipleri bu uyarılarının gereğini yerine getirmeyip faaliyetine devam etmiştir. Bu nedenle LPG oto gaz istasyonlarının yıkımını biz yapıyoruz" diye konuştu.

    Yıkım sırasında can ve mal güvenliği için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden de destek alınırken, itfaiye ve ambulans da yıkım sırasında hazır bulundu.


    YerelPosta




    Kaçak LPG istasyonları yıkılmaya başlandı Yorumları