CHP'de ışıklar gece boyu sönmedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-04-2010 (00:34)   Son Mesaj: 11-04-2010 (00:34)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    11-04-2010

    CHP'de ışıklar gece boyu sönmedi

    CHP'de ışıklar gece boyu sönmedi


    CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde sabah saatlerinde başlayan ve yeni MYK'nın belirlenmesiyle sonuçlanan yoğun günün ardından genel merkezin ışıkları gece geç saatlere kadar yandı.

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün en hareketli günlerinden birini yaşadı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminde sabah saatlerinde başlayan ve yeni MYK'nın belirlenmesiyle sonuçlanan yoğun günün ardından genel merkezin ışıkları gece geç saatlere kadar yandı. MYK üyesi bazı partililerin de genel merkezdeki odalarını boşalttığı görüldü.
    Sabah saatlerinde başlayan ve gün boyu hareketli dakikalara sahne olan CHP Genel Merkezi'nin ışıkları gece geç saatlere kadar yandı. Gün boyu devam eden görüşme ve toplantıların ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu partinin yeni yönetiminin belirlendiği açıklamıştı. Gece geç saatlerde ise MYK Üyesi Abdullah Özer'in genel merkezdeki odasında yer alan eşyaların boşaltıldığı görüldü. Özer'in sekreteri ise odanın boşaltıldığı iddialarını yalanlayarak, odadaki kitapların dışarıya çıkartıldığını iddia etti.




    CHP'de ışıklar gece boyu sönmedi Yorumları