CHP Genel Merkezi'nde kavga VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-03-2010 (19:37)   Son Mesaj: 11-03-2010 (19:37)    Cevap: 0    Gösterim: 560  

    11-03-2010

    CHP Genel Merkezi'nde kavga VİDEO

    CHP Genel Merkezi'nde kavga VİDEO


    Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yenit yönetimde yer alamayan Önder Sav kavgasının yaşandığı CHP'de, Sav yandaşı gençler Parti Meclisi toplantısını basmak istedi, yumruklar konuştu!



    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüzük kararı alındığını açıklayan Önder Sav'a tepki göstererek, "Genel Başkanın toplamadığı bir Parti Meclisi karar alamaz. CHP 53 yıldır iktidar olamıyor. Parti içi çekişmelerden ne istiyoruz arkadaşlar? Koltuklar kimsenin babasının malı değildir. Birileri 'hayır ben koltuğumda oturacağım, eğer bu koltuğu benim altımdan alırsanız ben başka işler yaparım' derse buna izin vermem" diye konuştu.

    Türkiye'de korku imparatorluğu olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, "Partideki korku imparatorluğunu yıktık, bundan sonra Türkiye'deki korku imparatorluğunu yıkacağız" dedi.

    Önder Sav ise 'Parti kimsenin babasının malı değil' demiş ve tartışmanın fitilini ateşlemişlerdi..
    Partinin tepesindeki iki ismin bu çekişmesi sonrası Önder Sav taraftarı gençler part meclisi toplantısını basmak isteyince ortaya bu görüntüler çıktı..





    CHP Genel Merkezi'nde kavga VİDEO Yorumları