Önder Sav yeni MHK'yi yok saydı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-03-2010 (18:58)   Son Mesaj: 11-03-2010 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    11-03-2010

    Önder Sav yeni MHK'yi yok saydı

    Önder Sav  yeni MHK'yi yok saydı


    CHP'de yaşanan söz düellosunda son sözü Önder Sav söyledi. Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu Önder Sav tanımadı. Sav, Kurultay'da bugünün hesabının sorulacağını açıkladı.

    Önder Sav'dan son açıklama, CHP'de çoğu benimde olan Merkez Yönetim Kurulu üyeleri var olma durumlarını devam ettirdiler. Yeni bir Merkez Yönetim Kurulu oluşturma sakattır. Yeni Merkez Yönetim Kurulu tamamen sakattır. Benim dikkatimi çeken yeni Merkez Yönetim Kurulu yerine yeni Cumhuriyet Halk Halk Partisi denmesidir. CHP'yi içteki ve dışardaki düşmanlar eskitemedi, CHP'ye yeni başkan olan Kılıçdaroğlu da CHP'yi eskitemeyecektir. CHP'nin kimliği tartışmaya açılıyor. Kurultaydan sonraki en enömli kurum olan Parti Meclisi ve MYK yerindedir. Kurultay elbet bir gün toplanacak ve bugün CHP'de yapılanların hesabını soracaktır.
    Önder Sav, CHP yönetiminde yeni görev alanların kendilerine siyaseti öğretemeyeceğini bu noktaya gençlik kollarından geldiğini belirterek yeni Cumhuriyet Halk Partisi diyenlere CHP'liliği öğretebileceklerini söyledi.





    Önder Sav yeni MHK'yi yok saydı Yorumları