İtalya ligi artık TV8'de   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-03-2010 (18:18)   Son Mesaj: 11-03-2010 (18:18)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    11-03-2010

    İtalya ligi artık TV8'de

    İtalya ligi artık TV8'de


    Dünyanın en büyük ve zorlu liglerinden biri olan İtalya Ligi Serie A, tv8'de yayınlanacak.. Serie A'dan her hafta 4 maç, sezon sonuna kadar ise tam 120 maç canlı yayınla tv8 ekranlarında.

    Serie A'da yıldızlarla dolu kadrolarıyla Avrupa futbolunun dev ekiplerinin oynadığı müthiş karşılaşmalar Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri ekranlara canlı olarak gelecek.
    Eto'lu, Sneijder"li ve Milito"lu kadrosuyla son şampiyon Inter... İbrahimovic ve Robinho gibi flaş transferler ile şampiyonluk özlemine son vermek isteyen dünya futbolunun devi Milan... Del Piero önderliğinde eski günlerini arayan Juventus... Totti ile zirveyi zorlayan Roma ve yeniden şampiyonluk iddiasını ispatlayan Lazio gibi güçlü ekiplerin maçları ekranlarınızda olacak.

    Ayrıca İtalya Ligi'nde bütün maçların özetlerini de her hafta salı gecesi tv8'de izleyebileceksiniz.

    Sezon boyunca İtalya ligi heyecanı tv8'de... tv8, gerçek futbol keyfiniz...

    Sporun Adresi tv8

    tv8 Faik Çetiner yönetimindeki deneyimli spor servisi ile spor haberlerinde ve spor programlarında da futbol ve spor dünyasının önemli gelişmelerini yeni sezonda da ekranlara taşıyacak, gündem yaratacak.

    Bizim Stadyum"un deneyimli yorumcuları ve Her Şey Futbol"da Faik Çetiner ve Sinan Engin"in yorumları ile Türkiye ve dünya ligleri ile ilgili merak edilen soruları tv8 ekranlarında yanıtlayacak. Bay Tahmin bu yıl da iddia severlerin gözdesi olacak.




    İtalya ligi artık TV8'de Yorumları