Genç MÜSİAD'dan Suriye Çıkarması!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-03-2010 (14:23)   Son Mesaj: 11-03-2010 (14:23)    Cevap: 0    Gösterim: 513  

    11-03-2010

    Genç MÜSİAD'dan Suriye Çıkarması!

    Genç MÜSİAD'dan Suriye Çıkarması!


    Genç MÜSİAD Başkanı Fatih Uysan ve beraberindeki iş adamları heyeti 28 Ekim - 01 Kasım 2010 tarihlerinde Suriye'ye iş gezisi düzenledi.

    Suriye"nin Halep ve Şam illerinde düzenlenen bu gezide Suriye"li genç iş adamları ve JCI Suriye topluluğu ile ortak toplantı düzenlenerek karşılıklı iş bağlantıları ve fikir alışverişi gerçekleştirildi.
    JSI Suriye ile Genç MÜSİAD arasında önümüzdeki günlerde karşılıklı staj programı çerçevesinde İstanbul"da bir protokol imzalanmasına karar verildi.

    Ayrıca gıda, tekstil, lojistik ve inşaat sektörlerinde bulunan Genç MÜSİAD üyeleri büyük çaplı ticaret yapma imkanına bu gezi vesilesi ile eriştikleri Genç MÜSİAD başkanı Fatih Uysan tarafından deklare edildi.

    İş görüşmeleri bitiminde Genç MÜSİAD Başkanı Fatih Uysan Suriye'li Genç işadamlarını önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Uluslararası Genç Girişimcilik (UGGK) Kongresine davet etti.

    JSI Suriye ve Genç MÜSİAD arasında günün anısına karşılıklı olarak hediye takdimleri yapıldı.
    Halep"te temaslarını tamamlayan heyet, Şam'da Suriye Yatırım Bakanlığı tarafından karşılanarak iş adamlarının Suriye'deki yatırımları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.




    Genç MÜSİAD'dan Suriye Çıkarması! Yorumları