Taksim canlı bombası helallik istemiş   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-03-2010 (10:54)   Son Mesaj: 11-03-2010 (10:54)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    11-03-2010

    Taksim canlı bombası helallik istemiş

    Taksim canlı bombası helallik istemiş


    Canlı bomba Vedat Acar’ın Şirinevler’de 3 ay önce 600 liraya kiraladığı bir evde oturduğu ortaya çıktı. Bombacının evin alt katında bulunan kebapçıdan da sık sık lahmacun söylediği öğrenildi. Acar bir de helallik istemiş.

    Müslim Sarıyar'ın haberi

    Kebapçı Osman Gülağacı"nın oğlu Mehmet Gülağacı, "Cumartesi akşamı dükkâna gelerek 3 lahmacun parası verdi. Daha sonra da lahmacunu yukarıya ben götürdüm. Beni kapıda karşıladı. İçerinin ışıkları yanmıyordu. Sabah çıkarken de omuzunda 2 çanta vardı. Anahtarı babama bıraktı. "Hastane işim olmadı. Acilen gitmem gerekiyor. Eşyalar mülk sahibine kalsın. Depozitoyu da gelip alacaklar" diyerek çıktı. Daha sonra tekrar dönerek elindeki şemsiyeyi bize verip, "Bu da sizin olsun" dedi. Sonra bizi emniyete çağırdılar. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü"ne gittik. Güvenlik kamera görüntülerini izlettiler. Tek fark güneş gözlüğü takmasıydı. İyi Türkçe konuşamıyordu. Haberlerde de görünce tanıdım" diye konuştu.
    "HAKKINIZI HELAL EDİN DEDİ"

    Baba Osman Gülağacı ise "Çapa"daki işim olmadı, gidiyorum. Benim hastalığımın tedavisi buraya kadarmış. Hakkınızı helal edin" dedi. Bana bıraktığı anahtarı da mülk sahibine vermemi istedi. Televizyonlarda da görünce tanıdım" şeklinde konuştu.

    10 KARDEŞİ VAR

    Bu arada Van"ın Gürpınar İlçesi nüfusuna kayıtlı Vedat Acar"ın ailesinin, 7 yıl önce İstanbul"a taşındığı anlaşıldı. 11 çocuklu ailenin 4. çocuğu olan Acar"ın, ağabeyi Hamdullah Acar dışındaki tüm aile bireylerinin ikamet ettiği İstanbul"un Bağcılar semtinde polis dün akşam arama yaptı. Evren Mahallesi Akşemsettin Sokak"taki Çapa Sitesi B1 Blok"a giren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Acar ailesinin evinden çıkardığı bazı evrak ve eşyaları emniyete götürdü.

    Habertürk




    Taksim canlı bombası helallik istemiş Yorumları