Altaylı'yı kızdıran Erbakan sorusu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-03-2010 (08:21)   Son Mesaj: 11-03-2010 (08:21)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    11-03-2010

    Altaylı'yı kızdıran Erbakan sorusu

    Altaylı'yı kızdıran Erbakan sorusu


    Dün akşam yeni kurulan HAS PARTİ'nin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u konuk eden Fatih Altaylı kendisine gönderilen Erbakan'la ilgili bir maile tepki gösterdi. Altaylı maili atana demedik laf bırakmadı.



    Fatih Altaylı, HAS PARTİ Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'u konuk ettiği Teke Tek programında bir izleyiciden gelen maile cevap verirken sinirlerine hakim olamadı.
    Altaylı ''Erbakan Hoca hakkında sarf ettiğiniz ahlaksızca sarf ettiğiniz sözlerden dolayı sizi kınıyorum'' ifadesinin yer aldığı maile tepki göstererek şunları söyledi:

    "ADAM YERİNE BİLE KOYMUYORUM"

    "Ben sizi kınamıyorum. Çünkü adam yerine bile koymuyorum. Kınanacak bir tarafınız da yok sizin. Erbakan Hoca hakkında hangi ahlaksızca sözü sarf etmişim çok merak ediyorum. "Kürsüye ancak tekerlekli sandalye ile çıkan birisi Türk siyasetine ne umut verebilir?" dedim. Buradaki ahlaksızlık ancak sizin kafanızda olabilir. Ahlaksız olan sizin ta kendinizdir. Eleştiriye tahammülünüz yoksa açın başka kanal seyredin. Size şahane uyacak kanallar var. Oraları seyredebilirsiniz. Bu sözlerde bir ahlaksızlık yoktur. Eğer Türk siyasetinde siz Erbakan'dan hakikatten, mesela yarın bir dış geziye gittiğinde ne yapacağını düşünüyorsanız, eminseniz sorun yok. Ama ben de size diyorum ki o zaman; Ecevit'e eleştiriniz neydi, o günlerde? Her şeyin bir yaşı, bir yakışanı vardır diyorum. Numan Bey bu fikrime büyük olasılıkla katılmıyor. Çünkü Hocasına saygısına sonsuz olduğunu, onun halinden, tavrından anlıyorum. Ancak benim de kimseye saygısızlığım yok. Bir fiziki durumu ortaya koyuyorum. Ahlaksız sizsiniz. Bunu yazan kimlerse..."




    Altaylı'yı kızdıran Erbakan sorusu Yorumları