THK'dancanlı kurban kesimi açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-02-2010 (19:54)   Son Mesaj: 11-02-2010 (19:54)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

    11-02-2010

    THK'dancanlı kurban kesimi açıklaması

    THK'dancanlı kurban kesimi açıklaması


    Türk Hava Kurumu (THK), yurt dışında kurum adına kurban kesme faaliyeti adı altında para toplandığının öğrenildiğini belirterek, THK'nın yurt dışında böyle bir faaliyetinin bulunmadığını bildirdi.

    THK Genel Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, 15 yıllık deneyimiyle vekaleten kurban kesim hizmetini başarıyla yürüten kurumun adı kullanılarak yurt dışında kurban kesme faaliyeti adı altında para toplandığının öğrenildiği kaydedildi.
    ''Türk Hava Kurumu olarak ya da başka bir kurum ile ortaklaşa yurt dışında canlı kurban kesim faaliyetimiz bulunmamaktadır. Ancak yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız THK internet sitesi üzerinden başvuruda bulunarak kredi kartı ile 420 TL, 330 dolar veya 210 euro yatırarak vekaleten kurban kesimi yaptırabileceklerdir'' ifadesine yer verilen açıklamada, yurt dışında Türk Hava Kurumu adına kurban kestirdiklerini beyan eden kurum, kuruluş veya kişilerin en yakın güvenlik güçlerine ve THK'ya bildirilmesi istendi.




    THK'dancanlı kurban kesimi açıklaması Yorumları