Hamdi Akın'ın boşanma davası başladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-02-2010 (17:06)   Son Mesaj: 11-02-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 623  

    11-02-2010

    Hamdi Akın'ın boşanma davası başladı

    Hamdi Akın'ın boşanma davası başladı


    İş adamı Hamdi Akın ile eşi Şafak Akın'ın karşılıklı olarak açtıkları boşanma davasının görülmesine başlandı. Eyüp 1. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Hamdi Akın ile tarafların avukatları katıldı.

    Avukatların isteği üzerine basın mensuplarının alınmadığı duruşma, karşılıklı beyanların alınmasının ardından dosyadaki eksiklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.
    Duruşmada, Hamdi Akın'ın avukatı Eyyüp Osman Hacıbekiroğlu'nun, müvekkilinin şirketlerinde yapılan bazı işlemlerin kesinlikle mal kaçırma amacını taşımadığını, bu işlemlerin boşanma davasından çok önce başladığını söylediği ve bu nedenle tedbir talebinin reddini istediği öğrenildi.

    Müvekkilinin, davacı ve ortak çocuklarının tüm giderlerini karşıladığını, ayrıca davacının mali durumunun çok iyi olduğunu ifade eden Hacıbekiroğlu'nun, davacının hesabında müvekkili tarafından aktarılan 2 milyon dolar bulunduğunu, ayrıca kira gelirlerinin de olduğunu kaydettiği bildirildi.

    Avukat Hacıbekiroğlu'nun, Hamdi Akın'ın çocuğunu göremediğini belirterek, çocukla şahsi münasebet konusunda karar verilmesini talep ettiği öğrenildi.

    Hakimin de çocuk ile davalı babanın dini bayramların 2. günü sabah 10.00'dan akşam saat 18.00'e kadar ve her ayın 1 ve 3. hafta sonu cumartesi günü sabah 10.00'dan pazar günü akşam 18.00'e kadar olmak üzere çocuğu yanına almak suretiyle devamlı münasebetine izin verilmesini kararlaştırdığı bildirildi.




    Hamdi Akın'ın boşanma davası başladı Yorumları