TIR 9 yaşındaki kızı ezdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-02-2010 (16:04)   Son Mesaj: 11-02-2010 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 640  

    11-02-2010

    TIR 9 yaşındaki kızı ezdi

    TIR 9 yaşındaki kızı ezdi


    Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, annesiyle yolun karşısına geçmek isterken tırın çarptığı 9 yaşındaki ilköğretim öğrencisi, hayatını kaybetti. Kazaya karışan TIR olay yerinden kaçtı.

    Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa - Diyarbakır karayolunun ilçe merkezinden geçen ve yol çalışmalarının yapıldığı caddeden, gece misafirlikten dönerken annesiyle yolun karşısına geçmek isteyen ilköğretim öğrencisi Adile Çiftçi'ye (9), plakası alınamayan bir tır çarptı. Kazaya karışan araç hızla olay yerinden uzaklaşırken, hayatını kaybeden küçük Adile'nin cesedi, Hilvan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
    Olayı gören vatandaşlar, Diyarbakır yönünden gelen tırın annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan Adile Çiftçi'ye çarptıktan sonra kaçtığını belirtti.

    Yolda incelemelerde bulunan polis ekipleri de görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kaçan tır şoförünü yakalamak için soruşturma başlattı.

    Olay yerinde toplanan kimi vatandaşlar ise yol üzerinde yeterli ışık veya uyarı levhasının bulunmadığını belirterek, kazaya tepki gösterdi. Yolu trafiğe kapatmak isteyen vatandaşları polis ekipleri ikna ederek, dağılmalarını sağladı.

    Bu arada bugün arkadaşlarının ölüm haberini alan sınıf arkadaşları, okulda çok başarılı olduğu belirtilen Adile Çiftçi için gözyaşı döktü.

    Geçen yıl Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okuluna devam eden küçük öğrencinin, annesinin ''evleriyle okul arasından geçen ana yol ve okulun uzaklığı'' nedeniyle yaptığı başvuru sonucu, bu yıl kaydının Ülkü İlköğretim Okuluna alındığı öğrenildi.




    TIR 9 yaşındaki kızı ezdi Yorumları