Aileye sokak ortasında kurşun yağdı: 2 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-02-2010 (15:06)   Son Mesaj: 11-02-2010 (15:06)    Cevap: 0    Gösterim: 527  

    11-02-2010

    Aileye sokak ortasında kurşun yağdı: 2 ölü

    Aileye sokak ortasında kurşun yağdı: 2 ölü


    Mersin'de Aile Mahkemesi'ndeki boşanma davasından çıkan aileye, kadının yakınları sokakta kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıya uğrayan baba sokak ortasında, oğlu ise hastanede öldü. Eşi ise yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, Hakkı Akay ile eşi Gülcan Akay, İnönü Bulvarı'ndaki Aile Mahkemesi'nde boşanma davasının duruşmasına katıldı. Mahkeme heyetinin tarafların ayrılmasına karar vermesinin ardından Hakkı Akay, annesi Cemile ve babası Mehmet Akay ile binadan çıktı.
    İddiaya göre, bu sırada, boşanan kadının yakını olduğu belirtilen F.Y. ve yanındaki kişilerle Akay ailesi arasında tartışma çıktı.

    F.Y'nin tabancayla ateş açması sonucu Mehmet Akay (51) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Hakkı Akay ise Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti. Cemile Akay ise Toros Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

    Polis, saldırının ardından otomobille kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

    Olay yerinde incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Arif Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, cinayeti işleyenlerin en yakın zamanda adalet karşısına çıkarılacağını söyledi.

    -BABASININ ÖLDÜĞÜ SALDIRIDA YARALANAN KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

    Mersin'de, babasının olay yerinde öldüğü sokaktaki silahlı saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğlu da kurtarılamadı.

    Alınan bilgiye göre, bu sabah, eşi Gülcan Akay ile boşandığı davanın ardından İnönü Bulvarı'ndaki Aile Mahkemesi çıkışında babası Mehmet Akay'ın öldüğü, annesi Cemile Akay'ın da yaralandığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde ameliyata alınan Hakkı Akay, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Yetkililer, Toros Devlet Hastanesinde tedavisi süren Cemile Akay'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdiler.

    Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, soruşturmanın sürdürüldüğünü, görgü tanıklarının ifadesine başvurulduğunu, çevredeki güvenlik kameralarını incelendiğini, boşanan kadının yakını olduğu belirtilen F.Y. ile yanındaki zanlıların yakalanmasına çalışıldığını kaydettiler.




    Aileye sokak ortasında kurşun yağdı: 2 ölü Yorumları