Patlamada yaralananların tedavisi sürüyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-02-2010 (12:54)   Son Mesaj: 11-02-2010 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 396  

    11-02-2010

    Patlamada yaralananların tedavisi sürüyor

    Patlamada yaralananların tedavisi sürüyor


    Taksim'de ''canlı bomba''nın gerçekleştirdiği terörist saldırıda yaralanan 32 kişiden 4'ü polis 14'nün tedavileri, çeşitli hastanelerde sürüyor.

    AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, polis memurları Emre Yıldırım ile İdris Nergis'in de aralarında bulunduğu 11 kişinin tedavileri, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor. Yıldırım ve Nergis'in bir süre daha hastanede kalacağı, diğer 9 yaralıdan 7'sinin bugün taburcu edilmesinin planlandığı kaydedildi.
    Olay sonrasında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 2 polis memurunun da sağlık durumlarının iyi olduğu, tedavilerinin bir süre daha süreceği öğrenildi.

    Patlamada bacağından yaralanarak Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Gülden Güngör'ün de sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

    Olayda yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırılan 18 yaralı ise tedavileri tamamlanarak daha önce taburcu edilmişti.




    Patlamada yaralananların tedavisi sürüyor Yorumları