Pursaklar'da MHP'li üyelerin Gökçek aşkı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-02-2010 (09:34)   Son Mesaj: 11-02-2010 (09:34)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    11-02-2010

    Pursaklar'da MHP'li üyelerin Gökçek aşkı

    Pursaklar'da MHP'li üyelerin Gökçek aşkı


    Ankara Pursaklar ilçesinde MHP'li üyeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adının ilçenin en büyük caddesine verilmesi önergesi sundular. Sonuç çarpıcı oldu.

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bugün Meclis toplantısı vardı. Başkan Selçuk Çetin başkanlığında toplanan belediye meclisine MHP'li üyelerin verdiği bir önerge damgasını vurdu.

    MHP grubu başkanı Neşet Oğuz, MHP'li üyeler Seyfi Şahin, İhsan Yaman, Muharrem Danaahmetoğlu ve Mustafa Yılmaz ile bir süre önce bu partiden ayrılarak bağımsız kalan Hüseyin Günay bir önerge sundu. Sunulan önerge, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in adının ilçede bir caddeye verilmesini istediler.

    Önerge, Saray-Pursaklar yolunun adının Melih Gökçek Caddesi olarak değiştirilmesini istiyor.

    AK Partili Başkan Selçuk Çetin, kendilerinin de bu önergeye katıldığını belirtti ve önerge ortak olarak benimsendi. Buna göre, bir komisyon kurulacak ve önerilen cadde veya başka uygun bir caddenin adının Melih Gökçek Caddesi olarak değiştirilmesine kararlaştıracak.
    YerelPosta




    Pursaklar'da MHP'li üyelerin Gökçek aşkı Yorumları