Kalorifer kazanı bomba gibi patladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-02-2010 (00:07)   Son Mesaj: 11-02-2010 (00:07)    Cevap: 0    Gösterim: 751  

    11-02-2010

    Kalorifer kazanı bomba gibi patladı

    Kalorifer kazanı bomba gibi patladı


    Konya’da kömürle ısınan kalorifer kazanının yüksek basınç nedeniyle patladı kapıcı ağır yaralandı.

    Konya"da kömürle ısınan kalorifer kazanının yüksek basınç nedeniyle patlaması yüzünden bir kişi ağır yaralanırken site sakinleri güçlükle kendilerini dışarıya attılar.

    Edinilen bilgiye göre olay Konya"nın Merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi"nde bulunan Önderler sitesi E blok 14 numara da akşam saatlerin de meydana geldi. Kömürlü kalorifer kazanını bakımı için bodruma inen kapıcı Yusuf Tahtaoğlu. Kalörüfer kazanını kapağının büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle kazanın yanın da bulunan kapıcı Yusuf Tahtaoğlu ağır yaralandı.

    Bodrum da bulunan kazan tamiri için gelen Âdem Aydın ise yara almadan kurtulurken olayın şokonu büyük bir heyecanla anlattı. Âdem Aydın diğer kazanla uğraşıyordum büyük bir patlama oldu hemen bağırmaya başladım Yusuf diye ama ses yoktu 5 dakika aradım dışarıya çıktım patlama da elektrikler kesilmişti tekrar bodrum kata indim kapıcı Yusuf yüz üstü merdivende yatıyordu hemen yusufu dışarıya çıkardık olay yerine ambulans çağrılmıştı hemen hastaneye götürüldü dedi eli yüzü his olan Aydın kendisinde bir şey olmadığını belirtti. Yaralı kapıcı Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

    Olay yerine çok sayıda 112 acil servisi ve itfaiye ekibi çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis binanın güvenliğini alarak site sakinlerini bina dan çıkardı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

    www.zedhaber.com




    Kalorifer kazanı bomba gibi patladı Yorumları