Büyü bozma bahanesiyle evi soydular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-01-2010 (20:56)   Son Mesaj: 11-01-2010 (20:56)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    11-01-2010

    Büyü bozma bahanesiyle evi soydular

    Büyü bozma bahanesiyle evi soydular


    Yozgat'ta büyü bozma bahanesiyle bir eve giren iki bohçacı, evdeki altın ve paraları alarak kaçtı.

    Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Gevrek Köyü'nde meydana gelen olayda ev hanımı olan N.Z.'nin evine gelen iki bohçacı, N.Z.'nin eşi K.Z. ile görüşerek, "Senin askerdeki oğlunda büyü var, şehit olup gelecek, büyünün bozulması gerekir." diyerek eve girdi. K.Z.'yi kandıran bohçacılar, büyünün bozulması için evdeki altınların ve paranın gelmesi gerektiğini söylediler.
    Bunun üzerine K.Z., nişanlı kızına ait 6 altın bilezik, 2 altın küpe ve evde bulunan bin TL parayı alıp bohçaya sardı. Bohçacılar, altınların sarılı olduğu bohçayı okuyup üfledikten sonra kapalı bir odaya konmasını ve köy camisinin etrafında 12 defa dönmesi istediler. Bohçacılar, bohça üzerine okurken el çabukluğu yaparak altınları ve parayı alıp 06 plakalı beyaz opel astra marka otomobil ile kayıplara karışırken, K.Z. ve kızı dolandırıldıklarını camiden gelince anladılar.

    N.Z.'nin, durumu bildirmesi üzerine jandarma harekete geçerken, bohçacıların, aracın plakasının tam okunmaması için çamurla kapattıkları belirtildi. Bohçacıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.




    Büyü bozma bahanesiyle evi soydular Yorumları