Google'ın 29 Ekim logosuyla ilgili ilginç iddia   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-01-2010 (18:39)   Son Mesaj: 11-01-2010 (18:39)    Cevap: 0    Gösterim: 587  

    11-01-2010

    Google'ın 29 Ekim logosuyla ilgili ilginç iddia

    Google'ın 29 Ekim logosuyla ilgili ilginç iddia
    Google'ın 29 Ekim için hazırladığı logo, Atatürk'e karşı gizli mesajlar mı içeriyor? Konuyla ilgili İnternet'te dolaşan ilginç iddiaları bir araya geldi...


    Google, özel günlerde yaptığı gibi 29 Ekim'de de yeni bir logo hazırlamıştı. Fakat bazı iddialara göre Google'ın hazırlamış olduğu bu logo birçok sübliminal mesaj içeriyor.


    Google'ın 29 Ekim logosuyla ilgili ilginç iddia
    İddiaları görmek için tıklayınız

    Sübliminal mesaj, bilinçaltını farkında olmadan etkilemeye çalışan mesajlara denir. 1990'lardan itibaren kullanılan yöntem, reklam afişlerinde, filmlerde gizli kareler olarak veya ses dalgası olarak kullanıldı. Sübliminal mesajlar, insanları herhangi bir ürünü almaya zorlama veya benzer bir şeyi bilinçaltına yerleştirmede kullanılan farklı bir yöntem.

    Sübliminal mesajlar, insanların çok fazla dikkat etmeden, ses dalgasını ayrıştırmadan veya herhangi bir videoyu parçalamadan göremeyeceği mesajlardır. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Google'ın da Atatürk'e büyük bir terbiyesizlik yaparak bu mesajları bize empoze ettiği tartışılıyor.



    :: Sizce Google bu logoyu kullanıp bilinç altı mesajlar verdi mi?



    SDN - ShiftDelete.Net






    Google'ın 29 Ekim logosuyla ilgili ilginç iddia Yorumları