Konya'da yol kenarında ceset bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-01-2010 (18:07)   Son Mesaj: 11-01-2010 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 694  

    11-01-2010

    Konya'da yol kenarında ceset bulundu

    Konya'da yol kenarında ceset bulundu


    Konya'daki tabanca ile vurulduktan sonra yol kenarına atılan kadın cinayetinin, Gaziantep'teki bir başka cinayetle bağlantılı olduğu belirlendi.

    Konya'da yol kenarında öldürülmüş olarak bulunan kadının, Gaziantep'te dayısını öldürdüğü iddiasıyla aranan şüphelinin dini nikahlı eşi olduğu öne sürüldü.

    İddiaya göre, Y A. ile dini nikahlı K.Ç, dayısı Salih Ç'yi (44) konuşmak bahanesiyle (44) Yavuzeli ilçesine bağlı bir köyden alarak evine getirdi. K.Ç ile dayısı arasında çıkan tartışmada Salih Ç. öldürüldü. Şüpheli K.Ç. olaydan sonra kaçtı.

    Aynı gün akşam saatlerine doğru ise Konya'nın Ereğli ile Karapınar ilçesi arasında yol kenarında tabancayla öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu.

    Cesedin bulunmasının hemen ardından Gaziantep Emniyet Müdürlüğünü arayan bir şahıs, Konya'da bulunan cesedin Y.A'ya ait olduğunu ve bu kişiyi kardeşi Y.A'nın öldürdüğünü ihbar etti.

    İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, dayısını öldürdüğü iddia edilen K.Ç. ile Y. A'yı öldürdüğü ileri sürülen Y.A'nın yakalanması için çalışma başlattı.

    ZEDHABER/KONYA




    Konya'da yol kenarında ceset bulundu Yorumları