Varildeki 12 yıllık cesedin sırrı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-01-2010 (13:04)   Son Mesaj: 11-01-2010 (13:04)    Cevap: 0    Gösterim: 701  

    11-01-2010

    Varildeki 12 yıllık cesedin sırrı

    Varildeki 12 yıllık cesedin sırrı


    Siirt'te, bir evin bahçesindeki varilde üzerine beton dökülmüş olarak bulunan cesedin, 12 yıl önce kaçırılan bir kuyumcuya ait olduğu sanılıyor.

    Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Bahçelievler Mahallesi Gazeteci Ali Çelik Sokağı'ndaki eski bir evin bahçesindeki varilde üzerine beton dökülmüş bir cesedin bulunması üzerine başlattığı soruşturma sürüyor. Polis, bulunan cesetle ilgili şu ana kadar 11 kişinin ifadesine başvururken, bu kişiler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
    Bu arada 12 yıl önce Siirt il merkezinde bazı kişilerce evinden silah zoruyla kaçırılan kuyumcu Aydın Dede'nin yakınları, dün Siirt Devlet Hastanesi Morgu'nda cesedi teşhis etmeye çalıştı. Dede'nin yakınları, cesedin Aydın Dede'ye ait olduğunu tahmin ettiklerini söylediler.

    Yetkililer, cesedin kime ait olduğunun Adli Tıp Kurumu incelemesi sonucunda kesinlik kazanacağını belirtti.

    Dün Bahçelievler Mahallesi Gazeteci Ali Çelik Sokağı'ndaki eski bir evin yıkımında çalışan işçiler, evin bahçesindeki bir varilde üzerine beton dökülmüş ceset bulmuştu.




    Varildeki 12 yıllık cesedin sırrı Yorumları