Adnan Keskin'den siyasete dönüş sinyali   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-01-2010 (12:34)   Son Mesaj: 11-01-2010 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    11-01-2010

    Adnan Keskin'den siyasete dönüş sinyali

    Adnan Keskin'den siyasete dönüş sinyali


    Eski CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, CHP'de ön seçim olması halinde siyaseti düşüneceğini söyledi. Keskin, parti liderlerinin atadığı kişilerin milletvekili olmasını eleştirdi.

    Denizli'nin Tavas ilçesinde belde ve köyleri ziyaret eden Keskin, Karahisar beldesinde belediyenin düzenlediği ''Cumhuriyet yemeğine'', şehitler için okunan hatim ve mevlide katıldı.
    Yahşiler köyü ziyaretinde kahvehanede vatandaşla sohbet eden Keskin, ''CHP'de ön seçim olması halinde siyaseti düşüneceğim. Bunu halkım için istiyorum. Eskiden ön seçim yapılır ve vatandaş istediğini vekil tayin ederdi. Fakat şimdi parti liderlerinin atadığı kişiler milletvekili oluyor ve siz halk olarak milletvekilin kim olduğunu tanımıyorsunuz. Peki tekrar seçim olduğunda hizmet alamadığınızda siz halk olarak kimden hesap soracaksınız?'' diye konuştu.

    Avdan köyü ziyaretinde Süleyman Kolçir isimli bir vatandaş, cebinden Adnan Keskin'in fotoğrafını çıkararak, ''1997 yılından bu yana Adnan Keskin'in bu resmini yanımda taşıyorum. Adnan Bey'i unutmadık. Siyasette görmek istiyoruz'' dedi.




    Adnan Keskin'den siyasete dönüş sinyali Yorumları