CHP: Kılıçdaroğlu-Sav restleşmesi yalan   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-01-2010 (12:37)   Son Mesaj: 11-01-2010 (12:37)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    11-01-2010

    CHP: Kılıçdaroğlu-Sav restleşmesi yalan

    CHP: Kılıçdaroğlu-Sav restleşmesi yalan


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Sekreter Önder Sav arasında restleşme yaşandığı yönündeki gazete haberinin ''Tamamen yalan'' olduğu bildirildi.

    CHP Basın Merkezi'nden Yeni Akit Gazetesi'nden yer alan ''Kılıçdaroğlu - Sav restleşmesi'' haberine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.
    Açıklamada şunlar kaydedildi:

    ''(Kılıçdaroğlu -; Sav) restleşmesi başlıklı haber tamamen yalandır. Haberde öne sürüldüğü gibi, Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Sayın Genel Sekreter Önder Sav yemekte bir araya gelmemiş, doğal olarak yenmeyen yemekte tüzük ve kurultay tartışması yapmamış, ne Sayın Sav Sayın Kılıçdaroğlu'na, 'Sayın Başkan tüzük kurultayına gidecek miyiz?' demiş, ne Sayın Kılıçdaroğlu 'Gideceğiz' yanıtını vermiş, ne Sayın Genel Sekreter, 'O zaman tüzük kurultayına Genel Başkanlığı da koyalım) önerisinde bulunmuş, ne de Sayın Başkan, (Koyalım Önder Bey koyalım. Hatta Genel Sekreterliğin adamlarını da koyalım' demiş ve masadan kalkmıştır.

    ''CHP'nin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yakaladığı rüzgardan rahatsız olan ve her platformda CHP ile ilgili yalan haberler üreterek fitne, fesat ve örgütsel provokasyon peşinde olan gazetenin yalan ve iftiralarının hesabını yargı önünde de vereceğini'' ifadesine yer verilen açıklamada, ''Yalan üretim merkezinin, son olmayacağını bildiğimiz bugünkü yalanını kamuoyunun takdirine sunuyoruz'' denildi.




    CHP: Kılıçdaroğlu-Sav restleşmesi yalan Yorumları