World Finance'den Türk Telekom'a üç ödül   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-01-2010 (10:21)   Son Mesaj: 11-01-2010 (10:21)    Cevap: 0    Gösterim: 432  

    11-01-2010

    World Finance'den Türk Telekom'a üç ödül

    World Finance'den Türk Telekom'a üç ödül


    Türk Telekom, dünyanın önde gelen ekonomi dergilerinden World Finance Magazine’in 2007 yılından bu yana verdiği World Finance Ödülleri’nde farklı kategorilerde üç ödül aldı.

    Türkiye"nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, 200 yıla yaklaşan köklü geçmişi ile iş dünyası haberciliğinde dünyaca ünlü World Finance Magazine"in verdiği Telekom Ödülleri"nde üç kategoride ödül kazandı.
    Türk Telekom, farklı coğrafi bölgeler için verilen 2010 World Finance Magazine ödüllerinde Yılın Tam Entegre Telekom Operatörü, Sabit Hat Operatörü ve Yılın Telekom Innovasyonu kategorilerinde ödüllerin sahibi oldu.

    Türk Telekom Genel Müdürü Kamil Gökhan Bozkurt, uluslararası alanda yenileri eklenen başarılarının, Türk Telekom markasının küreselleşme süreci ile paralellik gösterdiğini belirterek şunları söyledi:

    "Teknoloji altyapımıza, daha fazla katma değerli ürün ve hizmet sunmak için Ar-Ge faaliyetlerimize, marka kimliğimize yaptığımız yatırımların sonuçlarını sadece Türkiye"de değil, ululararası alanda da alıyoruz.

    Türkiye"nin En Değerli Markası olarak üç kategoride birden ödül almamız bir tesadüf değil, istikrarlı ve kararlı bir çalışmanın sonucudur.

    Müşterilerimize değer katmaya odaklanarak insan kaynağından altyapımıza, yenilikçilikten kurumsal kimliğimizi güçlendirmeye uzanan geniş bir alanda yatırımlarımızı sürdüreceğiz"

    Türk Telekom"un World Finance Magazine ödüllerinde elde ettiği başarıyı değerlendiren World Finance Magazine Editörü Alexander Redcliffe şunları söyledi: "World Finance Telekom Ödülleri, dünya çapında en iyi telekom şirketlerinin belirlenmesi için oluşturuldu.

    Türk Telekom"un bu yıl ödüllerde elde ettiği başarı mükemmel kurumsal stratejilerinin, Ar-Ge"ye yaptıkları sürekli yatırımların, sahip oldukları yüksek standartlardaki kurumsal yönetişimin bir yansımasıdır."




    World Finance'den Türk Telekom'a üç ödül Yorumları