Oktay Ekşi, 'o ifade' için baskı yapmış   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-31-2010 (18:16)   Son Mesaj: 10-31-2010 (18:16)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    10-31-2010

    Oktay Ekşi, 'o ifade' için baskı yapmış

    Oktay Ekşi, 'o ifade' için baskı yapmış


    Erdoğan ve iktidar için 'analarını bile satarlar' dedikten sonra, özür dileyip istifa etmek zorunda kalan Oktay Ekşi'nin o ifadeyi yazıya koydurmak için çetin bir mücadele ettiği ortaya çıktı. Yiğit Bulut hakaretin perde arkasını yazdı.

    Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni ve Gazete Habertürk yazarı Yiğit Bulut, Hürriyet Gazetesi'nden istifa eden Oktay Ekşi'nin, kendisini istifaya götüren "analarını bile satan o zihniyet" ifadesini yazısına koymak için gece yarısına kadar baskı yaptığını öne sürdü.

    Yiğit Bulut konuya ilişkin olarak şunları kaydetti: "O yazı nasıl gazetede yer aldı? Gazete yönetiminin yaptığı gizli resmi açıklamadan aktarıyorum: Ekşi yazısını yazıyor ve gerek ikna, gerek olmaz yoluyla "o bölümden" vazgeçiyor. Sonra yeniden yazmaya karar veriyor ve "o bölümü" yeniden yerleştiriyor. Daha sonra gece 24.20'de matbaayı arayıp "yazının o bölümünün" olup olmadığını soruyor. "Yok" denince, sinirleniyor ve oradakilere baskı yaparak yeniden ekletiyor..."

    Yiğit Bulut'un yazısının tamamını okumak için tıklayın




    Oktay Ekşi, 'o ifade' için baskı yapmış Yorumları