Türker: Hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-31-2010 (16:37)   Son Mesaj: 10-31-2010 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    10-31-2010

    Türker: Hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz

    Türker: Hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz


    DSP Genel Başkanı Masum Türker, İstanbul Taksim'deki bombalı saldırıyla ilgili olarak, ülkenin bu tür tehditlere hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini belirtti.

    Türker, yaptığı yazılı açıklamada Taksim'deki bombalı saldırıyı kınadı. Bu olayın herkesi derinden üzdüğünü ifade eden Türker, şunları kaydetti:
    ''Bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler ve arkasındaki güçler bilmelidir ki ülkemiz bu tür tehditlere hiçbir zaman boyun eğmeyecektir.

    Terör bir insanlık suçudur ve insanın en kutsal hakkı olan yaşam hakkını elinden alarak belli kesimlerin amaçlarına acımasızca hizmet eden bir araçtır. Ancak hain emellerine ulaşmak için teröre başvuranlar ve onları destekleyenler, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve beraberliğini, insanlarımızın dayanışmasını ve ulusumuzun direncini hiçbir zaman kıramayacaklarını iyi bilmelidirler.

    Ülkemizin güvenliğini sağlamakla yükümlü olan hükümeti, bir daha bu tür hain saldırıların canımızı yakmaması için terörle mücadele amacıyla içeride ve dışarıda daha etkin önlemler almaya ve somut adımlar atmaya davet ediyorum.''




    Türker: Hiçbir zaman boyun eğmeyeceğiz Yorumları