Erdoğan'dan ilk açıklama Canlı İzle   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-31-2010 (13:38)   Son Mesaj: 10-31-2010 (13:38)    Cevap: 0    Gösterim: 685  

    10-31-2010

    Erdoğan'dan ilk açıklama Canlı İzle

    Erdoğan'dan ilk açıklama Canlı İzle


    Başbakan Erdoğan, Mardin'de gelişmeleri değerlendiriyor. Erdoğan, 10'u polis memuru 22 kişinin yaralandığını açıkladı. Erdoğan, teröre müsamaha gösterilmeyeceğini söylerken amacı şöyle açıkladı.



    Mardin'de bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taksim'deki patlama ile ilgili açıklama yaptı.
    Erdoğan, ''Türkiye'yi karıştırmak, huzuru, istikrarı, güvenlik ortamını bozmak isteyenlere asla ve asla müsamaha gösterilemeyeceğini, bu saldırıların hiçbir şekilde Türkiye'yi birlik, kardeşlik ve kalkınma hedeflerinden alıkoyamayacağını bir kez daha hatırlatıyorum'' diye konuştu.

    Erdoğan, Taksim'deki patlamayla ilgili; ''Bir teröristin üzerindeki bombayı İstanbul'un en kalabalık noktasında Taksim Meydanı'nda patlatması neticesinde 10'u polis memurumuz, 12'si de oradan geçmekte olan vatandaşımız olmak üzere 22 kardeşimiz yaralandı'' dedi.

    Bu oyunların bozulacağını belirten Erdoğan, ''Bu oyunların temelinde bu tür kalkınmaların engellenmesi yatıyor. Bu oyunların temelinde Ilısu gibi barajların engellenmesi yatıyor. Bu oyunların temelinde kalkınmış modern Türkiye'nin engellenmesi yatıyor'' şeklinde konuştu.

    Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

    Bunlar ülkenin gelişmesine kalkınmasına yönelik yapılmış bir saldırıdır. Amaç bu ülkenin kalkınmasına engel olmaya çalışmaktır. Yapılan bu yatırımlara engel olmaktır bunların amacı...

    Türkiye'yi karıştımak isteyenlere asla taviz vermeyeceğiz. Bu topraklar binlerce yıldır barış ve hoşgörünün merkezi oldu.

    Erdoğan'ın açıklamaları devam ediyor.

    AYRINTILAR GELECEK

    BAŞBAKAN ERDOĞAN, İSTANBUL VALİSİ MUTLU'DAN PATLAMA İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Taksim'deki patlama ile ilgili olarak İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan bilgi aldı.

    TOKİ tarafından yapılan konutların anahtar teslim törenine katılmak üzere Mardin'in Dargeçit ilçesi Ilısu köyüne gelen Erdoğan, Ilısu Baraj şantiyesine geçti.

    Erdoğan burada İstanbul Valisi Mutlu ile telefon görüşmesi yaptı. Mutlu, Erdoğan'a, Taksim'deki patlama ile ilgili gelişmeleri iletti.

    Başbakan Erdoğan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'dan baraj çalışmaları hakkında brifing alıyor.

    ERDOĞAN, HELİKOPTERLE MARDİN'İN ILISU KÖYÜNE GELDİ

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Batman'dan helikopterle Mardin'in Dargeçit ilçesi Ilısu köyüne geldi.

    Özel uçak ''ANA'' ile saat 10.55'de Batman Havalanı'na gelen Erdoğan, helikopterle, TOKİ tarafından yapılan konutların anahtar teslim törenine katılmak üzere Ilısu köyüne hareket etti. Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan helikopter, 11.50'de Ilısu köyüne indi. Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Tarım ve Köyişleri Bakan Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Batman Valisi Ahmet Turhan, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Mardin Valisi Hasan Duruer, ve AK Parti Batman Milletvekili Ahmet İnal, Siirt Milletvekili Afif Demirkıran da Ilısu köyüne geldi.

    Ilısu Baraj şantiyesine geçen Erdoğan, burada Bakan Eroğlu'dan çalışmalarla ilgili brifing aldı.




    Erdoğan'dan ilk açıklama Canlı İzle Yorumları