Pamukoğlu: Başörtü kirizi incik boncuk!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-30-2010 (16:38)   Son Mesaj: 10-30-2010 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    10-30-2010

    Pamukoğlu: Başörtü kirizi incik boncuk!

    Pamukoğlu: Başörtü kirizi incik boncuk!


    Pamukoğlu, resepsiyon krizini değerlendirdi. Çıkan krizi 'incik boncuk' olarak değerlendirdi ve bu ülkenin daha önemli ve büyük krizleri olduğunu iddia etti.

    Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin Ankara il başkanlığında "Rozet Takma" törenine katıldı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Pamukoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle verdiği resepsiyonda oluşan krizi değerlendirdi. Pamukoğlu, resepsiyon krizini 'incik boncuk' krizi olarak değerlendirdi. Türkiye'nin daha önemli ve büyük krizleri olduğunu vurgulayan Pamukoğlu; "Çok kriz var ama resepsiyona katılmamakla ilgili değil. 'incik boncuk' bunlar. Katıldım-katılmadım 10 gün düşünüyorlar. Sonra da doğru mu yanlış mı diye tartışıyorlar. Bu ülkenin iç ve dış siyasetinde terör etrafında cereyan eden ve etkileyen krizler var. Bence siyasi parti demek devlet yönetimine adaylığın adıdır. Bunlar kendi günlük hayatını zor yürütüyorlar. Bence hiç bu işlerle uğraşmasınlar." dedi.
    Partisinin 2011'de yapılacak seçimlere hazır olduğunu savunan Pamukoğlu 50 ilde örgütlendiklerini ve bu sayıyı 60'a çıkaracaklarını kaydetti. Referandumdan sonra kendilerine seçimlerde ittifak yapmak için bir çok partinin geldiğini anlatan Pamukoğlu, bunlara cevap vermek için erken olduğunu sözlerine ekledi.





    Pamukoğlu: Başörtü kirizi incik boncuk! Yorumları