Ankara'da Otoparkta cinayet   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-30-2010 (10:08)   Son Mesaj: 10-30-2010 (10:08)    Cevap: 0    Gösterim: 685  

    10-30-2010

    Ankara'da Otoparkta cinayet

    Ankara'da Otoparkta cinayet


    Apartmanın kapalı otoparkında silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

    Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde misafirliğe giden bir kişi, araç içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
    Olay gece 00.30 civarında Yenimahalle Özevler Mahallesi 948 Sokak 185 No'lu apartmanın otoparkında gerçekleşti. İsmi henüz tespit edilemeyen şahıs misafirliğe geldiği Özevler Mahallesi 948 Sokak'ta aracının içerisinde kurşunlanarak öldürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptığı incelemelerde olay yerinde 21 adet boş kovan tespit etti. Aracın şoför koltuğunda ölü olarak bulunan şahsın üzerinden kimlik çıkmadı. Aracın plaka kayıtlarının ise M. Ş. isimli bir şahı üzerine kayıtlı çıktığı öğrenildi. Aracın penceresinde ve yan kaportalarında bir çok mermi izi bulundu. Aracın olay yerinde hala çalışır vaziyette bulunması dikkat çekti. Olay yerinin yakınında bulunan apartman sakinleri ise silah seslerini duyduklarını, ama herhangi bir şey görmediklerini ifade etti. Ankara Emniyeti Cinayet Bürosu ekipleri olay üzerinde geniş çaplı araştırma başlattı.

    Bu arada Yenimahalle'deki cinayetin olduğu sıralarda Ankara'nın Balgat Yüzüncüyıl Mahallesi'nde bir inşaat içerisinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada iki kişi yaralandı. Şahıslar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gece 03:00 civarında ise Etlik İlçesi'nde bulunan bir benzin istasyonunda çıkan silahlı kavgada 3 kişi çeşitli yaralandı. Şahıslar ambulanslarla bölge hastanelere sevkedildi.




    Ankara'da Otoparkta cinayet Yorumları