Gül ve Erdoğan'dan asker ve CHP mesajı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-29-2010 (22:37)   Son Mesaj: 10-29-2010 (22:37)    Cevap: 0    Gösterim: 521  

    10-29-2010

    Gül ve Erdoğan'dan asker ve CHP mesajı

    Gül ve Erdoğan'dan asker ve CHP mesajı


    Çankaya Köşkün'deki resepsiyona asker v e CHP lideri katılmadı.. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan isim vermeden asker ve CHP'yi eleştiren mesajlar verdi..

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül"ün Çankaya Köşkü"nde Cumhuriyet"in 87. yıldönümü dolayısıyla verdiği resepsiyon devam ediyor. Resepsiyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve komutanlar katılmadı.

    Gül, Köşk'e çıktıktan sonraki bu 4'üncü resepsiyona, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte ilk defa katıldı.
    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, konuklarını karşılayacakları salona geldiklerinde, basın mensuplarına birlikte poz verdi ve gelen bütün konuklarla tek tek tokalaştı.

    Cumhurbaşkanı Gül, resepsiyon tartışmalarıyla ilgili olarak "Türkiye bütün renkleriyle burada" dedi..

    Erdoğan ise Kılıçdaroğlu'nu isim vermeden eleştirerek ''Siyasette ilkeniz yoksa rüzgarın önünde savrulursunuz. Cumhurbaşkanı burada, cumhur buraya davetli olması gereken bu. Siyaseti öğrenecek, yaptığı şık değil.'' dedi.

    Askerin resepsiyona katılmamasına ilişkin olarak konuşan Erdoğan, "Bu gecenin resepsiyon yeri Köşk'tür" dedi

    Bilindiği gibi Genelkurmay, alternatif bir resepsiyon düzenlemişti.. Kılıçdaroğlu ise İstanbul'da Kadıköy Belediyesi'nin kutlamalarına katılmıştı.




    Gül ve Erdoğan'dan asker ve CHP mesajı Yorumları