Rixos President Astana 5. yılını kutladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-29-2010 (17:22)   Son Mesaj: 10-29-2010 (17:22)    Cevap: 0    Gösterim: 461  

    10-29-2010

    Rixos President Astana 5. yılını kutladı

    Rixos President Astana 5. yılını kutladı


    Rixos President Astana oteli, Kazakistan'da 5. yılını düzenlenen törenle kutladı.

    Kazakistan'ın başkenti Astana'da faaliyet gösteren ve Türk yöneticiler tarafından işletilen Rixos President Astana, Kazakistan'da 5. yılını düzenlenen törenle kutladı.
    Rixos President Astana Genel Müdürü Volkan Oskay, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ''Ben burada kendimi en iyi şekilde ifade ettiğim, anadilimde, Türkçe konuşmak istiyorum. Burada 5 yıldır en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Umarım, nice yılları hep birlikte burada sizlerle kutlarız'' dedi.

    Eşi Dinara Oskay ile gecede dans eden Volkan Oskay, kutlamaların devamında da Astana'da yaşayan Türk işadamları ile halay çekti.

    Rixos Presiden Astana daha önce de Hindistan'ın Delhi şehrinde gerçekleşen ''17. Dünya Seyahat Ödülleri Asya'' ödül töreninde ''Kazakistan'ın En İyi Oteli'' seçilmişti.

    Otel Genel Müdürü Oskay da Kazakistan Turizm Bakanlığı tarafından turizme yaptıkları katkıdan dolayı ''Devlet Üstün Hizmet Ödülü'' almıştı.




    Rixos President Astana 5. yılını kutladı Yorumları