TRT Anadolu'da Erdoğan'a sürpriz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-28-2010 (21:58)   Son Mesaj: 10-28-2010 (21:58)    Cevap: 0    Gösterim: 498  

    10-28-2010

    TRT Anadolu'da Erdoğan'a sürpriz

    TRT Anadolu'da Erdoğan'a sürpriz


    TRT yeni bir kanal sayesinde bütün yerel kanallar bir çatı altında toplanıyor. ’Türkiye tek ekranda buluşuyor’ sloganı ile yola çıkan kanalın tanıtım toplantısında Başbakan Erdoğan'la ilgili ilginç bir görüntü yayınlandı.

    Yerel ve bölgesel kanalları destekleyecek olan yeni kanalımız, aynı zamanda çiçeği burnunda yayıncılar için de okul olacak.
    Tecrübelerimizi yerel yayıncılarla paylaşacağız. Yayın akışını doldurmakta zorluk çeken yerel kanallar da, TRT"nin kaliteli yayınlarını ekranlarına taşıyabilecek.

    TRT Anadolu ile Türkiye"nin farklı sesleri tek bir ekranda buluşmuş olacak. Ulusal yayın yapacak olan TRT Anadolu sayesinde, her ilin kültürü, sorunları, güzellikleri, talepleri bütün Türkiye"ye duyurulmuş olacak.

    Kanalda müzik, eğlence, eğitim, kültür, dizi, film, haber ve spor kısacası herşey olacak.

    Yeni kanalın açılışında Başbakan Erdoğan konuşma yapıyor.

    Başbakan Erdoğan, TRT 5 Anadolu, binbir güçlüklükle yayın hayatını sürdüren yayıncılara destek olacak bununla birlikte TRT'nin tüm arşivini çok geniş bir kullanıma açıyor.






    TRT Anadolu'da Erdoğan'a sürpriz Yorumları