Bakırköy'de kurumuş ağaçlar fakiri ısıtıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-28-2010 (14:58)   Son Mesaj: 10-28-2010 (14:58)    Cevap: 0    Gösterim: 889  

    10-28-2010

    Bakırköy'de kurumuş ağaçlar fakiri ısıtıyor

    Bakırköy'de kurumuş ağaçlar fakiri ısıtıyor


    Bakırköy Belediyesi, Bakırköy'deki parklardan ve yeşil alanlardan topladığı ağaç ve dalları keserek fakir vatandaşların evlerine giderek dağıtıyor.GALERİ..

    HABERİN FOTO GALERİSİNE BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    Bakırköy'de toplanan kuru ağaç ve dalların fakir vatandaşların kış aylarında ısınmasına vesile olduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, şunları söyledi:

    "Bakırköy ilçemiz Türkiye geneline göre kişi başı yeşil alanı 9.8 m2 ile en yeşil ilçelerimizin başında geliyor.

    Dolayısıyla parklarımızda,yeşil alanlarımızda ve bahçelerde ömrünü tamamlamış veya çevreyi tehdit edebilecek yüksek miktarda ağaç çıkıyor.

    Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimizin Bakırköy'de topladığı ağaç ve dalları keserek vatandaşlarımızın evlerine giderek dağıtıyor. Bu yolla odun-kömür alamayacak, doğalgaz yakamayacak durumdaki vatandaşlarımız soğuk kış günlerinde ısınıyor.

    Bu çalışmayı diğer belediyelerinde örnek almasını istiyorum.Ayrıca kırık dallardan toplanan yaprakları da dallardan ayrıştırarak park ve bahçelerde gübre olarak yararlanıyoruz."


    YerelPosta




    Bakırköy'de kurumuş ağaçlar fakiri ısıtıyor Yorumları