Ali Tezel'in 8 yıl hapsi isteniyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-28-2010 (13:04)   Son Mesaj: 10-28-2010 (13:04)    Cevap: 0    Gösterim: 722  

    10-28-2010

    Ali Tezel'in 8 yıl hapsi isteniyor

    Ali Tezel'in 8 yıl hapsi isteniyor


    Sosyal güvenlik uzmanı gazeteci Ali Tezel hakkında eşi Meryem Tezel'i bıçaklayıp tehdit ettiği iddiasıyla 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

    Ali KUŞ'un haberi
    Meryem Tezel'e de eşinin boğazını sıktı diye 1.5 yıl hapis istendi. Üsküdar Cumhuriyet Savcısı Ömer Erol Zıhna'nın hazırladığı iddanemeye göre, 10 Mayıs'ta çiftin evinde meydana gelen olayda Meryem Tezel boşanmak istedi.

    Ali Tezel'in bir çantadaki 22 bin lira ve 2 tapuyu Meryem Tezel'den istemesiyle tartışma alevlendi. Meryem Tezel, korkusundan kendini banyoya kilitledi. Banyo kapısını kıran Ali Tezel, karısını sağ kulağından ve sol kalçasından yaraladı, yetinmeyip yumruk ve tokat attı. Bu sırada Meryem Tezel de kocasının boğazını sıktı.

    Ali Tezel, "Akşam eve döndüğümde seni burada görürsem öldürürüm" dedi. Bıçakla eşe karşı kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından 8 yıla kadar hapsi istenen ve kısa süre önce politikaya atılarak milletvekili olmak istediğini açıklayan Ali Tezel'in tüm memuriyetlerden mahrum bırakılması da istendi. Üsküdar Sulh Hukuk Mahkemesi acılan davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

    SABAH




    Ali Tezel'in 8 yıl hapsi isteniyor Yorumları