Kılıçdaroğlu: 15 günde gereken yapılır   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-28-2010 (01:34)   Son Mesaj: 10-28-2010 (01:34)    Cevap: 0    Gösterim: 437  

    10-28-2010

    Kılıçdaroğlu: 15 günde gereken yapılır

    Kılıçdaroğlu: 15 günde gereken yapılır


    CHP lideri Kılıçdaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığından CHP'ye tüzük değişikliği konusunda gönderilen yazıya ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi'nin toplanacağını ve konuyu görüşeceklerini söyledi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesince Devlet Konukevi'nde düzenlenen ''Cumhuriyet Resepsiyonu''nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    Bir gazetecinin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığından CHP'ye tüzük değişikliği konusunda gönderilen yazıya ilişkin sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, henüz yazıyı görmediğini ancak kendisine yazının okunduğunu belirtti.

    Kılıçdaroğlu, ''Galiba 15 günlük süre veriliyor. O 15 günlük süre içinde gereği ne ise yapılır. Parti Meclisi herhalde toplanacaktır'' diye konuştu.

    Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü'ndeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılıp katılmayacağına ilişkin soruya ise ''Şu an için bir karar vermedim'' yanıtını verdi.

    AA




    Kılıçdaroğlu: 15 günde gereken yapılır Yorumları