Koru: NTV'de tuhaf şeyler oluyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-28-2010 (01:19)   Son Mesaj: 10-28-2010 (01:19)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    10-28-2010

    Koru: NTV'de tuhaf şeyler oluyor

    Koru: NTV'de tuhaf şeyler oluyor


    Üniversitelerde başörtü serbestliği tartışmalarının yaşandığı son günlerde ilköğretimde başörtülü okula gitmek isteyen kızlar ve Müslüm Gündüz'ün tekrar ekranlara dönmesi pek de tesadüf olarak değerlendirilmiyor.

    Ferhat Esnek'in haberi

    Kanal 7'de Erhan Çelik'le Haber Saati'nde gündemi yorumlayan Fehmi Koru, Müslüm Gündüz'ün önceki akşam NTV'de konuk olmasını değerlendirdi..
    'Müslüm Gündüz halâ ders almamış' diyen Koru, '14 yıl boyunca ekrana davet edilmeyen Gündüz, hatalarını farkedip başkalarını suçlayacağına bazı itiraflarda da bulunmuş olsaydı 14 yıl sonra tahmin ediyorum ki daha fazla sempati toplayabilirdi.. Daha Gündüz'ün birçok adım atması gerekiyor' dedi..

    Erhan Çelik'in son günlerde ilköğretim çağındaki kızların okula başörtüsü ile gitmek istemeleri, Cübbeli Ahmet olayı ve son olarak da Gündüz'ün ekrana çıkması konusundaki sorusuna da Koru şunları söyledi...

    DEMOKRAT TAKINAN NTV'YE YAKIŞMIYOR..

    'Ekrana çıkanlar değil de ekrana çıkartanları görelim.. Son zamanlarda NTV ile ilgili tuhaf şeylerde oluyor.. Son olarak bu grup yeni medya düzeni gibi düzenleme yaptı. Ama o düzen içinde sanki bizim gazetelerin grupların o düzen içinde yeri yokmuş bir sezgim de var. Eğer öyle bir niyet taşıyorlarsa pek yakışmadı NTV'ye diyorum' dedi..



    HABER 7




    Koru: NTV'de tuhaf şeyler oluyor Yorumları